Prezentare

 

Infiintata in anul 2010, SIGMA Team Tehnology este o societate cu capital privat format din personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat permanent. De asemenea suntem un colectiv tanar cu idei constructive aflat in permanenta interactiune si urmarind intotdeauna satisfacerea in totalitate a cerintelor clientilor nostri pe plan profesional, prin lucrarile si serviciile de calitate oferite acestora.

Oferim un larg portofoliu de produse și servicii pentru care vă asigurăm consultanță, concepție, proiectare, execuție si montaj, sisteme industriale și asiguram service în perioada de garanție și post-garanție.

Serviciile oferite de Team Technology includ:

Proiectare 3D, executie si montaj sisteme industriale

Instalatii de ridicat

Instalatii electrice si automatizari

 

Sisteme de transfer, conveioare si stocatoare

 

Echipamente pentru prelucare prin aschiere

Echipamente pentru debitare

Relocari industriale

Confectii metalice

Mobilier industrial si urban

Vopsitorie in camp electrostatic si sablare

Instalații de fluide

Realizari

Certificari

Implementarea Sistemului de Management Integrat Calitate, Mediu, Sanatate si securitate ocupationala in cadrul societatii in luna decembrie 2013, in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001:2015, SR EN 14001:2015 şi ISO 45001:2018 are ca scop demonstrarea abilitatilor societatii de a desfasura in mod controlat, sistematic si transparent procesele specifice in vederea satisfacerii necesitatilor si asteptarilor clientilor si autoritatilor pe linie de calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala, in acord cu reglementarile legale in vigoare.

Domeniile de activitate din cadrul societatii supuse certificarii sunt:

 “Proiectare, executie, montaj, comercializare si mentenanta masini si echipamente industriale (inclusiv echipamente de ridicat si manipulare).”

Partenerii nostri

Organe de asamblare, scule de mana, aschietoare, pneumatice si scule electrice.

 

Aparataj electric, surse si corpuri de iluminat casnice si industriale, senzori miscare, lampi solare, prelungitoare.

Benzi transportoare, curele, benzi modulare, si conveioare.

 

Fier beton fasonat conform extras armatura/cerinte client, confectii metalice, carcase piloti. Comercializare produse metalurgice: tabla, profile metalice si tevi otel, plase sudate, sarma de cofrag si de legat.

 

ANUNȚ DE PRESĂ
Programul Operațional Regional 2014 – 2020
Finalizarea proiectului de investiții
„Dezvoltarea activității SC SIGMA TEAM TEHNOLOGY SRL.”
Cod SMIS 138636
- proiect co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională –

S.C. SIGMA TEAM TEHNOLOGY S.R.L., cu sediul în Comuna Bradu, Sat Geamăna, str. Tăbăcăriei, nr. 16, jud. Argeș, România, și Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene în calitate de Autoritate de Management și Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia în calitate de Organism Intermediar, au semnat la data de 09.07.2021 contractul de finanțare nr. 6995/09.07.2021, în valoare totală de 8.550.600,95 lei.

Clienti care ne onoreaza cu increderea lor: